Последни

Ексклузивно в "ШОУ"! Елена Паришева с покъртително признание за най-голямата трагедия в живота си!

10.01.2017 | 18:27
„Трябва да се споделят такива неща, нека да се види, че дори и тези, които са богати и успели, не са много щастливи“, разкри Елена Паришева в откровена изповед. Фолк певицата призна, че се е наложило да направи аборт в 4-тия месец заради проблемна бременност, пише "ШОУ".

Оказало се, че не може да усвоява фолиевата киселина и лекарите препоръчали плодът незабавно да се

махне.

Точно по това време таткото Ивелин Попов изпусна дузпа в 75-ата минута на мача България – Малта и цялата футболна общност се обърна срещу него. Никой не е подозирал каква лична мъка изживява точно в този момент Попето.

Сега Паришева признава за семейната им драма, за да може да стигне до повече жени с този проблем.

Намекват и за тайната сватба, за която толкова

се шушука из медиите. Според таблоидите е била в Русия в много тесен кръг. Паришева и Попето не потвърждават категорично, но е факт, че футболистът нарича Елена „съпругата ми“, а майка й – „тъщата“.

Друг любопитен факт е как Попов е преследвал певицата в продължение на 5 години по клубовете. Налагало се Паришева да го гони с охрана. Шокираща подробност, която двамата не признават обаче, е как футболистът е бил толкова настоятелен, че я преследвал с колата си.Елена Паришева е била изключително стресирана в началото.

© blitz.bg